U-Parkhotel-1.jpeg

Uw route naar U Parkhotel

 

Het U Parkhotel ligt op de campus van de Universiteit Twente, tussen Enschede en Hengelo en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus) en auto.

u-parkhotel-banqueting-routekaartje.png

OPENBAAR VERVOER

 

Met de trein

Met de stoptrein

  • Uitstappen op station Enschede Kennispark. Voor vervolg met de bus, zie: ‘Met de bus; Vanuit station Kennispark Enschede’. De loopafstand vanaf station Enschede Kennispark tot het U Parkhotel is ongeveer 19 minuten.


Met de Intercity

  • Uitstappen op Centraal Station Enschede. Voor vervolg met de bus, zie ‘Met de bus; Vanuit Centraal Station Enschede’.


Met de bus

Vanuit station Enschede Kennispark:

  • Lijn 1 richting Universiteit rijdt over de campus, uitstappen bij halte De Zul. De loopafstand vanaf halte De Zul naar het U Parkhotel is ongeveer 3 minuten (300 meter). Lijn 1 vertrekt ongeveer 4 keer per uur en de reistijd is ongeveer 14 minuten.


Vanuit Centraal Station Enschede:

  • Lijn 1 richting Universiteit rijdt over de campus, uitstappen bij halte De Zul. De loopafstand vanaf halte De Zul naar het U Parkhotel is ongeveer 3 minuten (300 meter). Lijn 1 vertrekt ongeveer 4 keer per uur en de reistijd is ongeveer 14 minuten.
  • Lijn 8 en 9 naar Hengelo rijden niet over de campus, maar stoppen wel bij de hoofdingang van de Universiteit (halte Kennispark/UT). De looptafstand van halte Kennispark/UT naar het U Parkhotel is ongeveer 9 minuten (750 meter).


Vanuit Centraal Station Hengelo:

  • Lijn 8 en 9 rijden van Hengelo naar Enschede rijden niet over de campus, maar stoppen wel bij de hoofdingang Universiteit (halte Kennispark/UT). De looptafstand van halte Kennispark/UT naar het U Parkhotel is ongeveer 9 minuten (750 meter).  

 

Bushalte De Zul op de campus is ook opgenomen op de plattegrond van de UT. Het U Parkhotel is gebouw nummer 45 (Hogenkamp HO). Let op: in het weekend rijden er minder bussen en zijn de routes aangepast. Tijdens spitsuren rijden extra buslijnen. Zie www.9292.nl voor meer informatie.

AUTO

 

Met de auto
Vanaf de A1 de A35 volgen richting Enschede. Neem de afslag nr. 26 Enschede-West/Universiteit. Ga aan het eind van de afslag bij de stoplichten rechtsaf en blijf de borden Universiteit volgen. Vanaf de hoofdingang Universiteit de borden U Parkhotel volgen. Op de plattegrond van de UT gebouw nummer 45 (Hogenkamp HO).


Bezoekadres
U Parkhotel | De Veldmaat 8 | 7522 NM Enschede | 053 433 13 66