Reserveer uw kamer in de boekingsmodule zelf. Komt u met een groter gezelschap, of wilt u gebruikmaken van onze zakelijke faciliteiten? 
Neem dan contact op met een van onze reserveringsmedewerkers.

Onze 72 hotelkamers weten elke gast aangenaam te verwelkomen. De internationale reiziger, die naar een fijne douche en frisse lakens verlangt. De vakantievierders, die proosten met een drankje uit de koelkast. De zakenreiziger, die direct het bureau in gebruik neemt. En natuurlijk iederéén die gelukkig wordt van snelle, veilige wifi. 

Uw ideale kamer

Voor al onze gasten geldt: u wilt fris en ontspannen uit bed stappen. Klaar voor de conferentie of city trip. Daarom bieden we u op elke kamer een aangenaam comfortniveau. Waarbij u natuurlijk voor extra luxe kunt kiezen. We hebben 42 Comfort kamers beschikbaar, 14 Superior kamers, 8 Superior view kamers en 8 Panorama kamers.

Onze kamers

Comfort kamers 
De Comfort kamers (24 m2) op de 1e tot en met de 6e etage zijn voorzien van: een bureau, climate control, douche, haardroger, flatscreen, kluisje, koelkast en snelle, veilige wifi.

Superior kamers 
De Superior kamers (24 m2) op de 7e en 8e etage zijn uitgerust met alle Comfort-voorzieningen, plus: gekoeld water, koffie- en theefaciliteiten en een panoramisch uitzicht.

Superior view (hoek)kamers 
De Superior view-hoekkamers (34 m2) hebben alle Superior-voorzieningen, én uitzicht in twee richtingen. 

Panorama kamers 
De Panorama kamers op de 9e etage (30 tot 38 m2) bieden u alle Superior-voorzieningen, plus: ruime badkamer met regendouche en keuze uit bad, infrarood cabine of duo regendouche. Tevens zijn de kamers voorzien van badjassen, badslippers, Nespresso machine, kingsize bed en panorama-uitzicht.

Veelgevraagde extra’s

Wij maken uw boeking graag helemaal naar wens. Heeft u een verzoek? Vraag het ons gerust. Om een aantal van de veelgevraagde mogelijkheden te noemen:

  • Een connecting deur tussen twee kamers.
  • Een extra bed.
  • Twee eenpersoons bedden of een tweepersoons bed.
  • Comfort voor mindervalide gasten.
 
 

Beleef de campus op uw themakamer

2020: Het U Parkhotel ligt op een bijzondere locatie: de campus van Universiteit Twente (UT). Twente is bij uitstek een kennisregio, waar regelmatig innovaties het licht zien. Ook als liefhebber van wetenschappelijke geschiedenis komt u hier aan uw trekken. Zeker als u een themakamer boekt. 

Themakamers met een verhaal
Hoe heeft de UT zich ontwikkeld tot een van de spannendste universiteiten van ons land? Mede dankzij de afdeling nanotechnologie, deelname aan de World Solar Challenge en de vele startups van studenten. In onze themakamers kunt u hier meer over zien en lezen.

Geen extra kosten, wel extra verhalen
Wij zijn een hotel voor wetenschappers, zakenmensen en (weekend/midweek) vakantievierders. De campus biedt onze gasten al veel mooie voorzieningen. Een verblijf in een van onze themakamers voegt daar een dimensie aan toe.