Let’s stop COVID-19 together
 

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.
Door alle voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen conform de regelgeving vanuit de overheid en het RIVM, zijn we ervan overtuigd u op een verantwoorde manier te kunnen verwelkomen. 

Graag leggen wij u uit welke stappen wij nemen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.
 

Onze “spelregels”
 

1,5 meter afstand
Houd altijd en overal 1,5 meter afstand van andere gasten en van onze collega's. De 1,5 meter afstand zal overal duidelijk zichtbaar zijn in het hotel.

Blijf thuis bij klachten
Bent u verkouden of heeft u andere griepklachten? Blijf dan thuis. Als bij ons het vermoeden bestaat dat u ziekteverschijnselen vertoont, kan het zo zijn dat we moeten besluiten u niet toe te laten.

Volg de instructies van onze medewerkers
Volg altijd de instructies van onze medewerkers op. 

Desinfecteren
Bij de ingang, meeting lounge en het restaurant van het U Parkhotel is een mobiele handreinigingsunit aanwezig. Desinfecteer voordat u naar binnen loopt uw handen en, waar mogelijk, ook uw bagage. We reinigen en desinfecteren onze conferentieruimtes, toiletgroepen, restaurant en hotelkamers consequent.

Volg de route naar de receptie, het restaurant of meeting ruimte
In het hotel is door middel van signing de route uitgezet. 

Blijf fit en neem de trap naar beneden
Neem wanneer mogelijk altijd de trap naar beneden in plaats van de lift. In de lift wordt u gewezen op de 1,5 meter afstand door middel van de vloerstickers.

Ontbijten in het hotel 
In het U Parkhotel bieden we u tijdens deze periode een heerlijk à la carte ontbijt aan. Bij de check in ontvangt u een keuzelijst voor dit ontbijt. Hang deze ’s avonds aan de buitenkant van de deur. Wij zorgen dat uw gewenste ontbijt klaarstaat in het restaurant.

Betaal met pin of credit card
U kunt alleen met pin of creditcard betalen. Als u alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact.


Gratis omboekgarantie
U kunt bij het U Parkhotel gerust een reservering plaatsen in combinatie met onze gratis omboekgarantie. Mochten de maatregelen vanuit de overheid wijzigen of u kunt door ziekte niet komen, dan kunt u kosteloos de reservering verplaatsen.
Neem contact op met de Front Office via info@uparkhotel.nl of 053 433 13 66 om de datum gemakkelijk te wijzigen.
De gratis omboekgarantie is geldig op boekingen gemaakt via onze hotelwebsite www.uparkhotel.nl

 

Vragen?
Heeft u verdere vragen, neemt u dan gerust contact op met onze Front Office