Bij U Parkhotel treft u gasten uit de wetenschap en het bedrijfsleven. Op de begane grond vindt u dan ook een complete zakelijke vleugel.

Wij bieden uw gezelschap een inspirerende omgeving, met de nodige faciliteiten voor de werkende mens. Zo zijn onze meeting ruimtes en conferentiezalen uitgerust met audiovisuele hulpmiddelen en veilige wifi. En de parkeerplaats (150 plekken) is kosteloos en heeft twee laadpalen voor elektrische auto's.

Om elkaar op een veilige manier te kunnen ontmoeten heeft het U Parkhotel een protocol opgesteld voor bijeenkomsten in de 1,5 meter-samenleving.

Meeting ruimtes en conferentiezalen

Onze meeting ruimtes en conferentiezalen bieden plek aan 2 tot 250 mensen. De zes meeting ruimtes worden bijvoorbeeld geboekt voor intervisie, coaching en assessments. Desgewenst serveren we hier ook een smakelijke lunch en/of diner, in besloten kring. U kunt er in elke meeting ruimte terecht voor een overleg met maximaal tien personen.

De zes conferentiezalen zijn flexibel in te delen naar de omvang van uw gezelschap. Hier vindt u alle faciliteiten voor een vergadering, bedrijfsevenement of conferentie.

Hooggeplaatste boardroom

Voor een executive ervaring gaat u naar de negende etage, waar onze boardroom een panoramisch uitzicht biedt. Hier heeft u veel privacy, en de mogelijkheid om de acht Panorama kamers op deze verdieping te reserveren voor een verblijf van uw gasten. Desgewenst herschikken we de tafels na uw vergadering voor een uitstekend diner in de boardroom.

Deelnemer aan een conferentie?

Reserveer hier uw kamer!
Conferentie deelnemer

Wilt u gebruikmaken van onze zakelijke faciliteiten?
Neem dan altijd contact op met een van onze reserveringsmedewerkers.
Zij stellen dagelijks maatwerk arrangementen samen.

Factsheet

Meer weten over de zalen, en de mogelijkheden? Download het factsheet.


Faciliteiten

  • Comfortabele hotelkamers
  • Elektrische laadpalen voor auto en fiets
  • Parkeerplaats met 150 plekken (kosteloos)
  • Restaurant á la carte en banqueting voor circa 200 personen
  • Sfeervolle bar
  • Terras met 60 zitplaatsen
  • U bicyle leenfietsen

Ontspanning op loopafstand

Twente is een prachtig gebied en de Twentenaren (‘Tukkers’) zijn levensgenieters. Dat ziet u terug in de omgeving. Sport, cultuur en natuur vindt u op loopafstand. En om het beste van Twente te proeven, bent u bij onze chef-kok Sjors Riewald aan het juiste adres.