Reserveer uw tafel online of neem contact op met onze afdeling
reserveringen: (053) 433 13 66.

De smakelijke keuken van ons à la carte restaurant trekt niet alleen hotelgasten, maar mensen uit de hele regio. Chef-kok Sjors Riewald vaart zijn eigen koers. Ambitieus, en met het beste dat Twente te bieden heeft. Bekijk de menukaart >

Veelzijdige kaart

Lekker eten en drinken begint al vóórdat uw bord of glas is gevuld. Het begint met de sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen ontbijt/lunch, of een heerlijk avondje tafelen. De inrichting van zowel onze bar als ons restaurant is veelzijdig: verschillende stijlen, die samen precies kloppen. 

Dat geldt ook voor de menukaart (vlees, vis, vegetarisch), waarop u invloeden uit verschillende keukens vindt. Van Indiaas en Italiaans, tot Frans en Portugees. Volop variatie dus, zowel voor restaurant- als hotelgasten.

 

Uitstekend eten op z’n Twents

Streekproducten hebben een prominente plek op ons menu. Smakelijke, vaak biologische pareltjes van het Twentse land. Ingrediënten die je als gast alleen in deze omgeving kunt proeven en die garant staan voor een rijke smaakbeleving.

Menukaart: ontbijt, lunch, appetizers en diner

Als chef-kok is Sjors Riewald verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. 

Het ontbijt is voedzaam en veelzijdig, met noten, zaden, bijzondere broodsoorten en romige yoghurts. Een goed begin van de dag!

Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet. Bekijk de lunchkaart.

Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Wilt u dat die bij uw reservering aangeven? Dan houden we er rekening mee. Bekijk wat we vandaag serveren.

Reserveer uw tafel online of neem telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen: (053) 433 13 66.

 

Paasbrunch (eerste Paasdag)

Welkom in het nieuwe U Parkhotel, waar u op 1e Paasdag, samen met familie en vrienden kunt genieten van onze uitgebreide Paasbrunch. Onze brunch is leuk, lekker, vrolijk en voor alle leeftijden. 

Onze paasbruch omvat naast verschillende heerlijke broodsoorten, zoete broodjes, paasstol, luxe beleg, een gevarieerd assortiment aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Daarnaast heeft u de keus uit 2 soorten soep, diverse eiergerechten, salades, en verschillende warme gerechten. Voor de kinderen is er een apart buffet met frietjes, bitterballen, kipnuggets, poffertjes, matzes en groentenquiche. Als afsluiting serveren wij een uitgebreid dessertbuffet met onder meer ijstaarten met slagroom, chocolade mousse, bavarois en verse fruitsalade.

Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen, we hebben verschillende activiteiten in een veilige omgeving. Er staat een kinderbuffet klaar, er is een springkussen, er worden kinderfilms gedraaid, er liggen kleurplaten en spelletjes om te spelen en er kunnen mooie creaties worden geschilderd op paaseieren. Natuurlijk verstopt de Paashaas ook nog eieren!

Informatie:

  • datum: 1e Paasdag 21 april.
  • tijdstip: van 11:00 tot 14:30 uur.
  • prijs: volwassenen € 28,50 per persoon, kinderen tot 4 jaar gratis en kinderen van 5 t/m 12 jaar 50% korting
  • inbegrepen: culinair warm/koud buffet & dessert. Koffie, thee, melk, karnemelk en heerlijke sappen.
  • reserveer uw tafel online of neem telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen: (053) 433 13 66.

Bar

Onze bar is goed gevuld met mooie flessen en bijbehorende verhalen. Zoals het Kozakken-likeurtje uit Vriezenveen, het Twents Kuiernat, en onze selectie bieren van de Twentse Bierbrouwerij. 
Ook bij de borrel komen onze streekproducten uitstekend tot hun recht. Proost op het goede leven en proef een selectie van onze appetizers.

Reserveer uw tafel online of bel (053) 433 13 66

reserveer
Chef-kok Sjors Riewald

Waar Sjors Riewald de mosterd haalt

Niet alleen de wieg van Sjors Riewald stond in Doesburg (de Achterhoek); ook de befaamde mosterd komt hier vandaan. Een feit dat Sjors viert door zijn mosterdsoepje naar eigen recept op de kaart te zetten. 

Riewald: ‘Ik ben ook opgeleid in Doesburg, dus ik heb er letterlijk de mosterd gehaald. Sinds mijn afstuderen in 1998 kon ik onder verschillende sterrenkoks aan de slag, waaronder Henk Savelberg en Fred Bohnke. Hier in U Parkrestaurant heb ik een fantastische keukenbrigade – van bereiding tot bediening – die er alles aan doet om gasten een memorabele avond te bezorgen.’