Lieve toekomstige gasten,

Na een intensieve en productieve periode waarin ons gehele restaurant in een nieuw jasje is gestoken, kunnen wij jullie vanaf heden weer verwelkomen!

Je zult merken dat er heel wat veranderd is, vooropstaand ons F&B concept. Het nieuwe concept zal een nieuwe dimensie aan sfeer en saamhorigheid met zich meebrengen. Verder hopen wij je snel een heerlijk hapje of drankje van onze verbeterde menukaart aan te kunnen bieden.

Hierbij moet wel gezegd worden dat vanaf nu ons restaurant elke zondag gesloten zal zijn. Voor overnachting met ontbijt en een lekkere snack of alcoholische versnapering 's avonds aan de bar ben je nog steeds van harte welkom.

Tot snel namens het U Parkhotel!

Menukaart: ontbijt, lunch, appetizers en diner

Chef-kok Sjors Riewald is verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. 

Het ontbijt is voedzaam en veelzijdig, met noten, zaden, bijzondere broodsoorten en romige yoghurts. Een goed begin van de dag!

Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet.

Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Als u dat bij uw reserveringen wilt aangeven, dan houden wij er rekening mee.

 

Reserveer uw tafel online of bel (053) 433 13 66

reserveer

Bar

Onze bar is goed gevuld met mooie flessen en bijbehorende verhalen. Zoals het Kozakken-likeurtje uit Vriezenveen, het Twents Kuiernat, en onze selectie bieren van de Twentse Bierbrouwerij. 
Ook bij de borrel komen onze streekproducten uitstekend tot hun recht. Proost op het goede leven en proef een selectie van onze appetizers.

Chefkok Sjors Riewald

‘Ik ben opgeleid in Doesburg, dus ik heb er letterlijk de mosterd gehaald. Sinds mijn afstuderen in 1998 kon ik onder verschillende sterrenkoks aan de slag, waaronder Henk Savelberg en Fred Bohnke. Hier in U Parkrestaurant heb ik een fantastische keukenbrigade – van bereiding tot bediening – die er alles aan doet om gasten een memorabele avond te bezorgen.’