Reserveer uw tafel per mail of bel een van onze
reserveringsmedewerkers: 053 433 13 66.

De smakelijke keuken van ons á la carte restaurant trekt niet alleen hotelgasten, maar mensen uit de hele regio. Chef-kok Sjors Riewald vaart zijn eigen koers. Ambitieus, en met het beste dat Twente te bieden heeft. Bekijk de menukaart > (coming soon)

Veelzijdige kaart

Lekker eten en drinken begint al vóórdat uw bord of glas is gevuld. Het begint met de sfeer, die uitnodigt tot een ontspannen ontbijt/lunch, of een heerlijk avondje tafelen. De inrichting van zowel onze bar als ons restaurant is veelzijdig: verschillende stijlen, die samen precies kloppen. 

Dat geldt ook voor de menukaart (vlees, vis, vegetarisch), waarop u invloeden uit verschillende keukens vindt. Van Indiaas en Italiaans, tot Frans en Portugees. Volop variatie dus, zowel voor restaurant- als hotelgasten.

 

Uitstekend eten op z’n Twents

Streekproducten hebben een prominente plek op ons menu. Smakelijke, vaak biologische pareltjes van het Twentse land. Ingrediënten die je als gast alleen in deze omgeving kunt proeven en die garant staan voor een rijke smaakbeleving.

Menukaart: ontbijt, lunch, appetizers en diner

Als chef-kok is Sjors Riewald verantwoordelijk voor de dagverse inkoop. Zoals de (biologische) vis, vlees, groenten, kruiden, paddenstoelen, kazen en fruitsoorten, waar het à la carte menu uit bestaat. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. 

Het ontbijt is voedzaam en veelzijdig, m. Met noten, zaden, bijzondere broodsoorten en romige yoghurts. Een goed begin van de dag. Bekijk het ontbijtbuffet > (coming soon)

Bij de lunch serveren we klassiekers (broodjes, soepen, ei-gerechten) en een afgeslankte versie van de dinerkaart; voor wie graag ’s middags een warme maaltijd geniet. Bekijk de lunchkaart > (coming soon)

Bij het diner is veel mogelijk, ook als u een bepaalde dieetwens of allergie heeft. Wilt u dat die bij uw reservering aangeven? Dan houden we er rekening mee. Bekijk wat we vandaag serveren > (coming soon)

Bar

Onze bar is goed gevuld met mooie flessen en bijbehorende verhalen. Zoals het Kozakken-likeurtje uit Vriezenveen, het Twents Kuiernat, en onze selectie bieren van de Twentse Bierbrouwerij. 
Ook bij de borrel komen onze streekproducten uitstekend tot hun recht. Proost op het goede leven en proef een selectie van onze appetizers.

Reserveer uw tafel, bel (053) 433 13 66

Waar Sjors Riewald de mosterd haalt

Niet alleen de wieg van Sjors Riewald stond in Doesburg (de Achterhoek); ook de befaamde mosterd komt hier vandaan. Een feit dat Sjors viert door zijn mosterdsoepje naar eigen recept op de kaart te zetten. 

Riewald: ‘Ik ben ook opgeleid in Doesburg, dus ik heb er letterlijk de mosterd gehaald. Sinds mijn afstuderen in 1998 kon ik onder verschillende sterrenkoks aan de slag, waaronder Henk Savelberg en Fred Bohnke. Hier in U Parkrestaurant heb ik een fantastische keukenbrigade – van bereiding tot bediening – die er alles aan doet om gasten een memorabele avond te bezorgen.’