Het ultieme arrangement voor elke gast; daar streven we naar. Ons team van reserveringsmedewerkers stelt elke dag maatwerk arrangementen samen uit ons aanbod meet, eat, sleep en explore. 

Daarnaast kunt u ook kant-en-klare arrangementen boeken voor werk, ontspanning en feestdagen. Geen enkele verrassing verslaat kan het weekendje weg met Moederdag, Valentijnsdag of Oud & Nieuw verslaan!


Zakelijke arrangementen

Onze meeting rooms, conferentiezalen en boardroom kunt u reserveren bij een van onze reserveringsmedewerkers. Zij geven ook graag advies, op basis van het doel van uw bezoek, de omvang van uw gezelschap en uw wensen op het gebied van eten en drinken. 

Blijft u bij ons overnachten? Dan heeft u keuze uit vier verschillende kamertypes. Ook hierbij is ons boekingsteam reserveringsteam u graag van dienst. 


Zakelijke arrangementen met ontspanning

Na gedane zaken kunt u gebruikmaken van de vele faciliteiten op en rond het terrein van de universiteit. Wilt u bijvoorbeeld alvast kaarten reserveren voor Rijksmuseum Twenthe, een tafel boeken in ons restaurant of een U Bicycle lenen huren tijdens uw verblijf? Geef het aan ons door en we maken het in orde.


Vrijetijdsarrangementen: het vakantiegevoel

Uw boeking begint natuurlijk met het kiezen van de ideale kamer. Bekijk wat elk type kamer u te bieden heeft. De vraag is: welke faciliteiten geven u dat echte échte vakantiegevoel? 
Daarnaast mag een bezoek aan het restaurant van chef-kok Sjors Riewald eigenlijk niet ontbreken. Met zijn keukenbrigade verzorgt hij ontbijt,de lunch, appetizers en het diner. Altijd met verse producten, van uitstekende kwaliteit (en dat proeft u).


Op ontdekkingstocht over de campus en verder

Uw verblijf bij U Parkhotel is de uitgelezen kans om de campus van Universiteit Twente te ontdekken. Alleen op loopafstand is er al genoeg te zien en te beleven. 
Wilt u wat verder rondkijken, dan kunt u een fiets lenen huren bij U Bicycle. Peddel eens naar cultuur- en winkelstad Enschede, op een steenworp afstand van ons hotel. Of maak uw keuze uit talloze andere leuke activiteiten en adresjes.