NIEUW HOTEL OP CAMPUS UNIVERSITEIT TWENTE

 

Conferentiehotel Drienerburght, gelegen op de Campus van de Universiteit Twente opent begin 2019 een nieuw hotel onder een nieuwe naam: U Parkhotel. Het U Parkhotel biedt haar gasten een ‘real campus experience’: in een groene en inspirerende omgeving elkaar ontmoeten, kennis delen en vergaren (feed your brain), heerlijk eten en comfortabel overnachten. Het U Parkhotel heeft 72 comfortabele hotelkamers, conferentiefaciliteiten, en een restaurant en bar.

 

 

Wij zijn voor het U Parkhotel op zoek naar

Zelfstandig werkende koks
fulltime / parttime

 

leerling koks
niveau 2/3

 

je functie

Is werken met verse en streekproducten jouw passie? Dan is de keuken van het U Parkhotel wellicht de plek waar jij tot je recht komt. Samen met onze chef kok Sjors Riewald en je andere collega’ s ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke gerechten. Je vindt het een uitdaging om elke dag weer het beste op tafel te zetten, om onze gasten zo een fijne culinaire avond te laten beleven. Geen dag in de keuken is hetzelfde in het U Parkhotel, dat maakt het werk zo leuk en afwisselend.

 

Wat breng jij mee?

 • Je bent flexibel
 • Je bent creatief: je denkt mee over het samenstellen van nieuwe menukaarten
 • Je hebt een representatieve, gastvrije en enthousiaste uitstraling en instelling
 • Je bent een echte team player
 • Je kan goed improviseren
 • Je werkt kostenbewust

 

wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een organisatie met een prettige, collegiale werksfeer die zich kenmerkt door een platte organisatie structuur en een informele bedrijfscultuur.

 

 

De procedure

Heb jij zin om de mouwen op te stropen en de uitdaging aan te gaan om samen met ons het nieuwe hotel tot een succes te maken?

 

Stuur dan je sollicitatiebrief en c.v. per email aan:

Conferentiehotel Drienerburght
Sjors Riewald

s.riewald@uparkhotel.utwente.nl

 

 

Wij zijn voor het U Parkhotel op zoek naar

 

meewerkend supervisor Housekeeping (m/v)

voor 15 tot 20 uur per week

 

 

De werkzaamheden zijn verspreid over 4-5 dagen van ca. 5 uur per dag. De werkzaamheden vinden plaats tussen 09.30 en 14.00 uur. Het doel van de functie is het zelf verrichten van voorkomende schoonmaakwerkzaamheden en tevens het aansturen van de operationele werkzaamheden.

 

Omschrijving werkzaamheden

Zelf verrichten van schoonmaakwerkzaamheden - aansturen van operationele werkzaamheden - inwerken van nieuwe medewerkers - bevoorraden en op orde houden van de linnenkamer - controleren van de kamers conform afgesproken norm - opstellen als gastvrouw/-heer - conform planning bij ziekte en vrije dagen de werkzaamheden van collega's waarnemen

 

Verantwoordelijkheden

Correcte, zorgvuldige en tijdige uitvoering van bovenstaande werkzaamheden - zorgen voor een doelmatige, efficiënte en nauwkeurige manier van werken - naleven van de, algemeen geldende, bedrijfsvoorschriften - zorgen voor een duidelijk beheer van middelen en materialen - reageren op klachten en verzoeken van de opdrachtgever - bewaken van de machtigingsuren

 

Bevoegdheden

Tijdig aanvragen van het benodigde materiaal - toewijzen van taken aan medewerkers - geven van aanwijzingen en instructies aan medewerkers - contact onderhouden met medewerkers, leidinggevende en opdrachtgever - melden van bezettings- en uitvoeringsproblemen aan leidinggevende

 

Kennis en vaardigheden

 MBO- werk- en denkniveau - ervaring in schoonmaak is verplicht - ervaring in soortgelijke functies is een pré

 

Functie eisen

De geschikte kandidaat voldoet aan onderstaande criteria: - pro-actieve houding - flexibele instelling: 7 dagen per week inzetbaar zijn - beschikken over goede communicatieve vaardigheden - beschikken over verantwoordelijkheidsgevoel - initiatiefrijk - beschikken over doorzettingsvermogen

Vereiste ervaring: housekeeping: 1 jaar

 

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitaties@inhetveld.nl

 

 

 

Wij zijn voor het u parkhotel op zoek naar

enthousiaste medewerkers housekeeping (m/v)

voor 2 tot 20 uur per week

 

 

Functieomschrijving

De afdeling housekeeping zorgt ervoor dat alle hotelkamers er verzorgd uitzien voor de gasten. De werkzaamheden betreffen onder andere: bedden afhalen en weer opdekken, stofzuigen, stof afnemen, sanitair reinigen en algemene dienst werkzaamheden. Ook is het belangrijk dat je zelf mankementen signaleert en rapporteert aan je leidinggevende.

 

De werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats waarbij er wordt gewerkt met een rooster. De werkzaamheden starten om 09.30 uur voor ca. 3/4 uur per dag. Deze werktijden zijn een uitgangspunt; de werktijden zijn afhankelijk van de bezetting.

 

Wij zoeken allroundkrachten beschikbaar voor 3-4 doordeweekse dagen en 1 dag ieder weekend óf 2 dagen om het weekend. Daarnaast zoeken wij weekkrachten beschikbaar voor 3-4 doordeweekse dagen. Als allroundkracht of weekkracht dien je tevens op feestdagen beschikbaar te zijn.

 

Functie eisen

 

De geschikte kandidaat voldoet aan onderstaande criteria:

 • flexibele instelling
 • collegiaal
 • goede teammentaliteit
 • in bezit zijn van eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 10 kilometer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring conform CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf

 

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitaties@inhetveld.nl

 

 

 

Wij zijn voor het u parkhotel op zoek naar

 

flexibele Medewerk(st)ers algemene dienst Enschede

 

voor 2 tot 20 uur per week.

 

 

Functieomschrijving

 Als medewerker algemene dienst ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak in de publieke ruimtes van het hotel (o.a. restaurant, receptie en lobby). De werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats waarbij er wordt gewerkt met drie verschillende diensten te weten: de ochtenddienst, middagdienst en de avonddienst.

 

Functie eisen

De geschikte kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 • flexibele instelling (365 dagen per jaar beschikbaar)
 • beschikbaar van maandag tot en met zondag
 • doorzettingsvermogen
 • goede teammentaliteit
 • ervaring is een pré
 • woonachtig in een straal van 10 kilometer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring conform CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.

 

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar sollicitaties@inhetveld.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

JOIN THE NEWSLETTER

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

More information:

Conference Hotel Drienerburght

Drienerlolaan 5

7522 NB Enschede

info(at)drienerburght.nl

+31 53 433 13 66

The Netherlands